Hjälp

Nyheter

2022-04-13

Förändringar i Fri sök

Vi har gjort en ny indelning av ingångar i Fri sök för dig som använder meny/bläddra-knappen. Om du väljer nyckeltal per verksamhet/område - Kommun är nyckeltalen först sorterade efter de olika ingångarna Befolkning, Ekonomi, Personal och Verksamhet. Om du väljer Verksamhet kommer du till de olika verksamhetsområdena och stegar dig vidare därifrån.
2022-04-12

Driftstörningar i Fri sökning

Vi har driftstörningar i Kolada för närvarande (Tisdag 12 april 2022 ). Orsaken är en redigering av sökvägarna i Fri söknings Bläddra-funktion. Inom kort fungerar de nya sökvägarna Befolkning, Ekonomi, Personal och Verksamhet som de ska - och även fri text-sökning.
2021-05-07

Fel i formuläret för gatustatistik

Dessvärre har en fellänkning i gatustatistiks ifyllnadsformulär upptäckts mellan nyckeltalen ”Kostnad vinterväghållning kommunala bilvägar, kr/meter (U07499)” och ”Kostnad vinterväghållning kommunala cykelvägar, kr/meter (U07500)” i fliken ”Ifyllnadsformulär”. I fliken ”Samtliga resultat för inmatning” är dock allt korrekt. På grund av detta har insamlingsperioden av gatustatistik skjutits upp två veckor (dvs. till den 14/5 2021), så tiden finns att kontrollera så att era svar stämmer och eventuellt ändra om det har blivit fel. Vi ber om ursäkt för besväret!
2021-05-07

Inmatningsfunktionen stängd under uppdatering 6 maj

Torsdag 6/5, kommer inmatningsfunktionen hållas stängd pga. Uppdatering i Koladas system. Inmatningsfunktionen är otillgänglig från klockan 13:00.

På den här sidan informerar vi om statistik som publicerats i Kolada.
I nyhetsbrevet får du information om aktuella utbildningar, förändringar i Kolada samt annan nyttig information som rör jämförelser och analys. Plus information om ny statistik som publicerats i databasen.